tag:blogger.com,1999:blog-4133797467217051236.post2179810764132681589..comments2022-09-10T14:23:37.023+02:00Comments on Receptes mallorquines a quatre mans: Orellanesitacanhttp://www.blogger.com/profile/10684521405201699042noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4133797467217051236.post-82611721308656309022009-10-10T22:21:19.166+02:002009-10-10T22:21:19.166+02:00Hola,
L'altre dia una placera me parlà d'...Hola,<br /><br />L'altre dia una placera me parlà d'una recepta antiga amb carabassa que crec que va dir que era "estam i seda". Era una mena d'arrebossat amb sucre. Fet amb talls molt prims de carabassa mallorquina llarga. En sabeu res? Tal vegada n'heu parlat, però no coneixia el bloc fins fa poc...<br />Gràcies i enhorabona pel bloc.Rogerhttps://www.blogger.com/profile/12606654871252747312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133797467217051236.post-67846425469548127632008-12-20T11:46:00.000+01:002008-12-20T11:46:00.000+01:00Nosaltres també hi posam mel per damunt,és dir, me...Nosaltres també hi posam mel per damunt,és dir, mel i sucre amb pols. Se veu que som molt golafres, però queden boníssims!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133797467217051236.post-69119898419429455122008-04-28T12:01:00.000+02:002008-04-28T12:01:00.000+02:00Holaaaaaaaaaaaaaa noltros som na Berta i n'Aina a ...Holaaaaaaaaaaaaaa noltros som na Berta i n'Aina a qui heu dedicat la recepta i vos volem donar les gràcies.<BR/>Efectívament anavem endarrer de veure com es feien. Tot d'una que les facem ja vos enviarem un missatge perquè sapigueu com han sortides.<BR/><BR/>En tot cas ara les vos reconam amb un rajolí de mel o per paladars selectes, amb un iogurt suau acompanyat de la dolçor d'una confitura....<BR/><BR/>Ay.. ay.. que m'he de torcar ses baves.<BR/><BR/>Una besada tots i ànim amb el blogQuantahttps://www.blogger.com/profile/13690223257861147807noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133797467217051236.post-80154652477959017942008-04-23T21:21:00.000+02:002008-04-23T21:21:00.000+02:00Aquest és dificilet de fer, sobretot aconseguir qu...Aquest és dificilet de fer, sobretot aconseguir que no se rompi la massa abans d'arribar a la paella.<BR/><BR/>He deixat la taula plena de saliva.Truño Omniscientehttps://www.blogger.com/profile/15681056061712467164noreply@blogger.com